Praktisch

Hoe kan ik een afspraak maken bij Sleutelbos?
Algemene afspraken
Tarieven

 

 

 

Hoe kan ik een afspraak maken bij Sleutelbos?

Indien je duidelijk weet bij wie van ons team je een afspraak wenst, neem dan gerust telefonisch of via mail contact op met de persoon in kwestie.

Weet je niet goed bij wie je het beste terecht kan? Neem contact met onze coördinator Silke. Zij zal samen met jou kijken wie van ons team jou het beste kan verder helpen. Je kan haar bellen op 0477 81 37 26 of een mailtje sturen naar info@sleutelbosninove.be

Tijdens onze consultaties nemen uit respect voor onze cliënten geen telefoons op, hierdoor zijn we soms moeilijker bereikbaar. Laat gerust je naam en telefoonnummer achter op onze voicemail en we zullen je terug contacteren. Je kan ons ook steeds contacteren via mail of via het contactformulier. 

Na een aanmelding via telefoon of via mail, zal de meest aangewezen therapeut/hulpverlener met jou een intake inplannen. Tijdens een intakegesprek zal de therapeut/hulpverlener je hulpvraag zo goed mogelijk in kaart brengen. Om de nodige tijd en aandacht aan jou te kunnen besteden, plannen we voor een intake een volwaardig gesprek. Een intake is betalend. 

 

 

 

Algemene afspraken

Om alles vlot te laten verlopen, hebben we binnen sleutelbos een aantal algemene afspraken:

– In de wachtzaal wordt rust en stilte gerespecteerd. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen wanneer kinderen voor of na de afspraak in de wachtzaal moeten wachten.
– Indien u op een afspraak niet aanwezig kan zijn, dient u 24 uur op voorhand te verwittigen. Afspraken die niet of laattijdig worden afgebeld, worden in rekening gebracht. 
– We beschikken niet over bancontact. We vragen om iedere sessie contant te betalen.

Binnen Sleutelbos werken we met een Elektronisch Patiëntendossier (EPD), volgens de normen van de nieuwe privacywetgeving (GDPR). Hierdoor vragen wij bij intake een éénmalige administratieve kost van 12,5 euro per cliënt. Gelieve dit bedrag te voorzien bij het intakegesprek. 

 

 

 

Tarieven

Eénmalige administratieve kost van 12,5 euro per cliënt voor dossiervorming volgens de normen van de nieuwe privacywetgeving.

Kinderen en jongeren: 

Logopedie: volgens de tarieven van de conventie.
Ergotherapie: 23€ (30min), 45€ (60min)

Studiebegeleiding: 35€ per sessie (60 min)
Psychotherapie: 55 € per sessie (50 min)

Gezinstherapie: 80 € per sessie (75 min)
Begeleiding en opvoedingsondersteuning (ASS, ADHD en andere gedrags en ontwikkelingsproblemen): 55 € per sessie (60 min)

 

Volwassenen: 

Psychotherapie: 55 € per sessie (50 min)
Relatietherapie : 80 € per sessie (75 min)
Seksuologie: 50€ per sessie (50 min)

Studiekeuzebegeleiding: 200 € (4u)
Stress en burn-out coaching: intake 50 € (60 min), vervolgafspraken 60 € (75 min)

Relaxatietherapie: intake 45 € (45 min), vervolgafspraken 30 € (30 min)
Individuele mindfulness: 50 € per sessie (60 min)

Bemiddeling: 80 € per uur (koppels)

Gezondheidscoaching: intake 60 € (60 min), 2e gesprek 40 € (40 min), opvolggesprekken 25 € (30 min)