Gezondheidscoaching

Wat is gezondheidscoaching?
Bij wie kan je terecht voor gezondheidscoaching?
Wie kan er terecht bij onze gezondheidscoach?
Hoe neem ik contact op met Ilse?

 

 

 

 

Wat is gezondheidscoaching?

Ben je op zoek naar meer evenwicht? Wil je graag gezonder leven? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen gezond eten en toch niet het gevoel hebben dat je “moet” diëten? Dan is Ilse er voor jou!!

Of we er ons bewust van zijn of niet…….ons gewicht komt altijd wel eens ter sprake. En dan is makkelijk om te kiezen voor een dieet. Maar diëten komen en gaan, net zoals de vele berichten die we nu horen rond gezond en ongezond eten. Toch worden we met z’n allen steeds zwaarder. Ilse kan je daarbij helpen door na te gaan welke rol voeding speelt in jouw leven.

Ilse gaat samen met jou achterhalen hoe we onze gewoonten kunt veranderen, en een lichaamsgewicht kunt bereiken dat bij je past. Daarbij wordt niet eenzijdig een leef- en eetpatroon opgelegd, maar er wordt vooral gekeken naar wie jij als mens bent, wat je doet en hoe je dat doet. En ook hoe je dat kunt veranderen. Met eenvoudige tips kan Ilse jou daarbij helpen

Als coach gaat Ilse je vooral begeleiden, motiveren en ondersteunen. Ze stimuleert je om bewuster te worden van jezelf en je omgeving. Je zal beseffen dat je meer kan dan je ooit gedacht had.

 

 

 

 

 

Bij wie kan je terecht voor gezondheidscoaching?

Ilse Verckens is onze gezondheidscoach met specialisatie voeding en Sana-coach regio Ninove (volgens de methode van Sandra Bekkari).
Naast haar 3-jarige opleiding als gezondheidscoach heeft zij tevens ook nog orthomoleculaire voedingsleer gevolgd. Bovendien heeft ze het geluk gehad om te mogen starten als Sana-coach naast de zijde van Sandra Bekkari.

Daarnaast werkt Ilse als Patiënt Care Assistent. Ze begeleidt mensen die een Gastric Bypass of Gastric Sleeve hebben ondergaan. Zowel pre – en postoperatief zorgt ze voor de begeleiding naar een gezond voedingspatroon.
Het is belangrijk om een goede voedingsanalyse te krijgen maar nog belangrijker is hoe het voor jou  een ‘way of life’ wordt!

 

 

 

 

 

Wie kan er terecht bij onze gezondheidscoach?

Deze gezondheidssessies zijn bedoeld voor iedereen die wil maar waarbij het niet lukt, een nieuw gezondheidspatroon aan te meten.
Als je reeds enkele niet-geslaagde pogingen achter de rug hebt om bv. je energie terug te vinden of gezonder te willen eten…, dan ben je bij Ilse aan het juiste adres. Samen zoeken jullie jouw way of life!

 

 

 

 

Hoe neem ik contact op met Ilse?

Telefoon: 0477 75 18 33
Mail : ilse@sleutelbosninove.be